Gastouderopvang
Home
 

Mijn opvang

Gastouderopvang Happy Kids is een kleinschalige en professionele opvang in huiselijke sfeer waar veel warmte en liefde voor de kinderen is maar ook aandacht, respect, normen en waarden hoog staan.

Ik bied dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De aandacht, rust en regelmaat die ik hierdoor kan bieden passen goed bij de behoeften van jonge kinderen.

Sinds januari 2014 werk ik met het VVE programma Kiki met dit programma behandelen we iedere maand een thema op een leuke, speelse en leerzame manier.

Eind 2016 heb ik een certificaat behaald met het volgen van de cursus zaaigoed. Dit is een training die erop gericht is kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in de sociaal emotionele ontwikkeling.

Ik ben erg graag buiten met de kinderen, we hebben dan ook een heerlijke kindvriendelijke achtertuin maar ik ga er ook graag met ze op uit naar één van de vele speeltuintjes die onze wijk rijk is.

De kinderen krijgen voldoende ruimte om zelfstandig te spelen en te ontdekken en met leeftijdsgenootjes te spelen.

Wekelijks wissel ik al het speelgoed zodat er steeds weer iets anders te ontdekken is!

Iedere kindje heeft een eigen opvangboekje waarin ik een kort stukje van de dag schrijf, de ouders ervaren dit als een waardevol naslagwerkje van een belangrijke periode in het leven van hun kindje.

Tweemaal per jaar ondernemen we met de hele groep inclusief de ouders een leuke activiteit. Zo vieren we ieder jaar met elkaar Sinterklaas en is er een wisselende activiteit in het voorjaar/zomer. Dit is steeds weer een dag waarop we met veel plezier terugkijken!


Top