Gastouderopvang
Home
 

Mijn opvang

Gastouderopvang Happy Kids is een kleinschalige en professionele opvang in huiselijke sfeer waar veel warmte en liefde voor de kinderen is maar ook aandacht, respect, normen en waarden hoog staan.

Ik bied dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De aandacht, rust en regelmaat die ik hierdoor kan bieden passen goed bij de behoeften van jonge kinderen.

Sinds januari 2014 werk ik met het VVE programma Kiki met dit programma behandelen we iedere maand een thema op een leuke, speelse en leerzame manier. Er is iedere dag ruimte voor een activiteit of om te knutselen.

Kinderen die geen middagdutje meer doen bied ik een extra activiteit aan, passend bij het thema en als voorbereiding op groep 1.

Eind 2016 heb ik een certificaat behaald met het volgen van de cursus zaaigoed. Dit is een training die erop gericht is kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in de sociaal emotionele ontwikkeling.

Ik ben erg graag buiten met de kinderen, we hebben dan ook een heerlijke kindvriendelijke achtertuin maar ik ga er ook graag met ze op uit naar één van de vele speeltuintjes die onze wijk rijk is.

De kinderen krijgen voldoende ruimte om zelfstandig te spelen, te ontdekken en met leeftijdsgenootjes te spelen.

Wekelijks wissel ik al het speelgoed zodat er steeds weer iets anders te ontdekken is! Iedere twee maanden krijg ik een nieuwe coole kids box geleverd. Een grote houten kist vol met prachtig speelgoed voor kinderen van 0 tot 6 jaar waardoor er een grote afwisseling in het spelmateriaal mogelijk is.

Ik maak gebruik van de gastouderapp, een goed beveiligde app waarin ik dagelijks een stukje schrijf over wat het kindje heeft beleefd tijdens zijn/haar opvang dag. In de app plaats ik ook foto’s zodat ouders tijdens de opvang dag een klein beetje met ons mee kunnen genieten.

Tweemaal per jaar ondernemen we met de hele groep inclusief de ouders een leuke activiteit. Zo vieren we ieder jaar met elkaar Sinterklaas en is er een wisselende activiteit in het voorjaar/zomer. Dit is steeds weer een dag waarop we met veel plezier terugkijken!


Top